Dåser i baljen

Deltageren skal bygge et tårn af 5 tomme dåser, der skal stables oven på en paptallerken, som flyder i en balje med vand.

Som altid skal udfordringerne i “Det perfekte minut” laves på under 1 minut.

Du skal bruge:5 tomme dåser.5 paptallerkener.Skål med vand.1 bord (75 cm høj, 75 cm i diameter) til balje, dåser og paptallerkener.

Instruktion og regler

Regler:1. Inden udfordringen starter, skal deltageren stå med hænderne ned langs siden.2. Når udfordringen starter, må deltageren tage en paptallerken, placere den i baljen med vand, og derefter begynde at stable dåserne oven på tallerkenen en ad gangen. 3. Formen på tallerkenen og dåserne må ikke ændres på nogen måde.4. Hvis opstillingen vælter, må deltageren begynde forfra med at stable. Kommer der vand i en dåse, må dette hældes ud og ned i baljen. Deltageren kan vælge at tage en ny tallerken under hele udfordringen.5. Dåser, der allerede er blevet stablet på tallerkenen, må gerne flyttes af og på tallerkenen som en samlet stabel. Tallerkenen må ikke være i kontakt med baljens kant, når der stables på den.6. For at bestå udfordringen skal deltageren bygge et tårn af 5 tomme dåser på en flydende paptallerken, og opstillingen skal stå stille i 3 sekunder inden for tidsgrænsen på 1 minut.

Kommentarer