8 inspirerende blogs om teambuilding

2 minutters læsning

Hvis du leder efter inspiration til, hvordan du kan opbygge et stærkt og sammenhængende team, så tjek disse blogs ud. Fra tips om at sætte holdmål til at skabe et effektivt teamcharter - disse blogs tilbyder et væld af praktiske råd.

Derudover giver de indsigt i fordelene ved teambuilding, herunder forbedret kommunikation og øget produktivitet. Uanset om du starter et nyt team eller arbejder på at styrke et eksisterende team, vil disse blogs give dig de værktøjer, du har brug for for at få succes.

Vi bruger naturligvis også nettet, når vi leder efter nye måder at gøre tingene på. Vi har bl.a. benyttet nogle af de teambuildingsøvelser, vi har fundet på disse sites:

1. Teachmeteamwork.com

Teachmeteamwork.com er lavet af Tom Heck. På sitet få nogle gratis bøger med nogle teambuildingsøvelser i, hvis du skriver dig op til hans forum.

2. Goteam.dk

Goteam.dk er en side fra Danmark med en masse gode, jordnære artikler om teambuilding. Vi har brugt deres “tillidsøvelse”, hvor man falder baglæns i armene på sine kolleger - meget effektivt!

3. Teambuilding.com

Teambuilding.com er et websted fra USA med artikler om teambuilding, ledelse og motivation. De tilbyder også en masse ressourcer, f.eks. skabeloner og tjeklister.

4. Coastzone.dk

Coastzone.dk er et websted fra Danmark med artikler (på dansk) om teambuilding, ledelse og motivation.

5. a-w-a.dk

a-w-a.dk er et websted fra Danmark med artikler (på engelsk) om teambuilding og ledelse.

6. teambonding.com

teambonding.com er et websted fra USA med artikler om teambuilding, ledelse og motivation.

7. buildtheteam.com

Buildtheteam.com er et websted, der tilbyder tips og råd om, hvordan man opbygger et effektivt team. De har artikler om emner som f.eks. indstilling af team mål, udarbejdelse af et teamcharter og skabelse af en effektiv teamkultur. Desuden giver de indsigt i fordelene ved teambuilding, f.eks. forbedret kommunikation og øget produktivitet.

Uanset om du starter et nyt team eller arbejder på at styrke et eksisterende team, vil dette websted give dig de værktøjer, du har brug for, for at få succes.

8. teambuilder.dk

teambuilder.dk er dette site. Her får du tips og råd om, hvordan man opbygger et effektivt team. De har artikler om emner som f.eks. at sætte teammål, udarbejde et teamcharter og skabe en effektiv teamkultur.

Konklusion

Disse blogs tilbyder en række forskellige perspektiver på teambuilding, fra det praktiske til det teoretiske. Ved at læse dem får du en bedre forståelse af, hvad der skal til for at opbygge et succesfuldt team. Så hvorfor ikke bogmærke dem i dag og begynde at lære mere om, hvordan at skabe et team, der arbejder effektivt sammen.

Kommentarer