Battle

En hal er blevet fyldt med diverse redskaber. Der er blevet lavet 2 baser som er lidt mere beskyttet end resten af banen. Banen er odså blevet fyldt med papirskugler, lavet af f.eks. aviser og maler tape. Det gæder nu ganske enkelt om for de to hold at skyde hinanden ned. Begge hold bærer overtrækstrøjer i to forskellige farver. Bliver man ramt af en papirskugle tages overtrækstrøjen over hovedet, anden gang man bliver ramt er man ude af spillet. Man spiller indtil kun et hold har spillere tilbage, og dermed har vundet, en såkaldt team death match. Under spillet bliver der spillet høj musik for at angive stemningen. I anden omgang af spillet bliver der indført en fane som holdene skal beskytte. Hvis denne bliver taget er spillet slut, en såkaldt capture the flag. Man kan også i stedet for en fane, sætte mælkekartoner eller lignende op nede omkring hver base, når disse er skudt ned er spillet også slut.

Der er flere strategiske overvejelser i forbindelse med dette spil. Især i spillets anden runde er det vigtigt at holdet ligger en fælles taktik for hvordan de vil angribe modstanderholdenes faner og hvordan de vil forsvare deres egen. Det er vigtigt at holdene inddeler hinanden med defensive og offensive roller, ellers risikkerer de at dø hurtigt.Det er vigtigt at ligge stor vægt på at man skal spille fair, dvs. hvis man er ramt så er man ramt, og man kun har den aftalte mængde liv.

Rekvisitter/Faciliteter: - Redskaber - Overtrækstrøjer eller lign - Papirskugler. - kegler som faner - HallenMan kan spille battle med mange forskellige ting, både papirskugler, eller små bolde, med elastikpistoler, eller bare elastikker, man kan også spille med rollespils bue og pil.

Formål

Formålet med denne øvelse er at øve kommunikation og samarbejde i en presset situation. Samt evaluering og planlægning af taktik mellem spillene

Forberedelse

“Man skal lave en bane med to baser, som er fint beskyttet hvor der er plads til en fane osv. Man kan sætte alt op, ofte bruges redskaber, presenning eller lignende fungerer også super op spændt som f.eks. væg eller tag. Det er vigtigt at begge baner har lige god beskyttelse, hvis man ønsker en fair kamp, ellers kan man variere mellem åbent landskab eller meget beskyttelse.”

Kommentarer