Spis noget klamt
Der er 13 madvarer der skal spises på 15 min.
De forskellige madvarer kan være slemme og ikke så slemme at spise, man kan være heldig eller uheldig.
Der er kun 1 ting hvor man kan sige fra. Der kan gruppen smide en veto.
Man får point efter hvor mange madvarer man spiser. Bliver alle spist, uden veto, får man ekstra point.
Man kan selv tilføje eller fjerne madvarer, alt efter hvad man synes man har lyst til at udsætte gruppen for. Der kan også fjernes madvarer, hvis gruppen er meget mindre end det angivede, eller netop puttes flere på med længere tid, hvis gruppen er større.
Formål
At udfordre hinanden på forskellige punkter, både omkring hvad der spises og med tidspres.
Tidsforbrug
15 min
Forberedelse (5 - 10 min)
“Alle mad varer stilles frem, så de er klar til at blive spist.
- En hel pose ostepops hældes op i en dyb tallerken
- To syltede agurker lægges frem
- To hele dåser makrel i tomat (Uåbnet) puttes på en tallerken
- En pakke levende melorme puttes på en tallerken
- En pakke levende græshopper puttes på en tallerken
- En hel agurk lægges frem på en tallerken
- To hele fed hvidløg lægges (skrællede) på en tallerken
- 100 g margarine lægges på en tallerken
- En kvart pakke sky lægges på en tallerken
- 5 hundekiks lægges på en tallerken
- En halv bøtte honning hældes over på en dyb tallerken
- En hel roulade lægges på en tallerken
- Stærke chilier lægges på en tallerken
Alle madvarerne dækkes til.”
Instruktion og regler
“Regler:- Der er kun 2 tallerkner der må åbnes på samme tid- Den person der bliver valgt til at spise den madvarer der gemmer sig, er den eneste der må spise madvaren- Når der bliver lukket op for madvaren, må der godt blive snakket om hvem der tager maden- Alle i gruppen skal mindst spise én madvarer. dvs. er man 10 i gruppen, skal alle 10 have spist en madvarer og tre fra gruppen spiser noget ekstra.- Man må smide en veto. Hvis vetoen bliver smidt SKAL alle andre madvarer spises. Man kan ikke trække vetoen tilbage når man først er gået videre til den næste madvare.
Der sættes 15 min. på uret og der bliver den første tallerken åbnet. Når første person er gået i gang med at spise må den næste tallerken blive åbnet.
Når en af de to er blevet færdig med at spise deres madvare, må den næste blive åbnet.
Dette gentages til alle madvarerne er åbnet og spist.”
Hvor
Underordnet
Materialer
“Tallerkner, til at putte maden på og til at lukke af, så man ikke kan se hvad man skal spise
- Ostepops
- Makrel
- Melorme
- Græshopper
- Agurk
- Margarine
- Sky
- Hundekiks
- Honning
- Roulade
- Chilier
- Hvidløg
- Syltede agurker
evt. kan man bytte de forskellige madretter ud med andre man mener er udfordrende”
Kommentarer